بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

«فیفا ۲۳» از فروشگاه‌های اینترنتی حذف شد | پایانِ کارِ یک برند

  • کد خبر: ۱۸۶۱۲۴
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۹
«فیفا ۲۳» از فروشگاه‌های اینترنتی حذف شد | پایانِ کارِ یک برند
شرکت الکترونیک آرتز، پیش از انتشار رسمی بازی فوتبال جدید خود با نام EA Sports FC، عنوان قبلی، یعنی FIFA 23، را از استور تمامی پلتفرم‌ها حذف کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت الکترونیک آرتز، پیش از انتشار بازی فوتبال جدید خود با نام EA Sports FC 24، نسخه پیشین یا همان FIFA 23 را از استور دیجیتالی تمامی پلتفرم‌ها حذف کرده است. امکان خرید این بازی، که تنها یک سال از انتشار آن می‌گذرد، دیگر از طریق پلی‌استیشن استور، مایکروسافت استور، نینتندو ای-شاپ، استیم یا اپیک گیمز استور وجود ندارد. با وجود این، مشترکین EA Play همچنان امکان دریافت این بازی بدون خرید آن را خواهند داشت.

EA Sports که استودیوی مخصوص عناوین ورزشی شرکت الکترونیک آرتز است، بدون هیچ‌گونه اطلاع قبلی، این بازی را از استور‌های دیجیتالی حذف کرده است. در صفحه استیم FIFA 23، نوشته شده که این عنوان به درخواست توسعه‌دهنده آن از دسترس خارج شده است و دیگر امکان خرید آن وجود ندارد.

به احتمال زیاد، دلیل حذف این بازی انقضای لایسنس استفاده از نام فیفا برای الکترونیک آرتز است. در سال گذشته، این شرکت خبر از پایان همکاری خود با سازمان فیفا پس از حدود سه دهه داد. فیفا، برای لایسنس استفاده از نام خود، درخواست مبلغی بسیار بالا به‌صورت سالانه از الکترونیک آرتز را داشت و این شرکت نیز تصمیم گرفت تا به‌جای پرداخت این مبلغ نام بازی‌های محبوب فوتبال خود را تغییر دهد.

جدیدترین بازی در این سری، که EA Sports FC 24 نام دارد، یک ری‌برند کامل برای این سری دوست‌داشتنی به‌حساب آمده و الکترونیک آرتز را نیز از پرداخت سالانه ۱۵۰میلیون دلار به فیفا رها کرده است. این بازی از روز ۲۲ سپتامبر (۳۱ شهریور) در دسترس پیش‌خریدکنندگان نسخه آلتیمت با قیمت ۹۹ دلار قرار گرفت و تاریخ عرضه رسمی آن نیز معادل با ۲۹ سپتامبر (۷ مهر) است.

الکترونیک آرتز همواره بازی‌های قدیمی در سری فیفا را پس از مدتی از استور‌های دیجیتالی حذف می‌کند، اما حذف FIFA 23 پیش از انتشار رسمی عنوان جدید این سری حرکت عجیبی از سوی این شرکت به‌نظر می‌رسد. خوشبختانه، کاربران کنسول‌های بازی همچنان امکان تهیه نسخه فیزیکی این عنوان با قیمت‌های بسیار کمتر از نسخه دیجیتالی آن را خواهند داشت.

منبع: جی‌اس‌ام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->